Treguesit kur trupit tonë i mungojnë lëndët ushqyese

Secili prej nesh ka vënë re që në trup na shfaqen disa simptoma nga të cilat kuptojmë se kemi mungesë të vitaminave dhe mineraleve.

Kjo mund të shkaktojë probleme të shumta shëndetësore, intensiteti i të cilave mund të ndryshojë nga personi në person dhe varet në çfarë grade është mungesa e tyre.

Sipas mjekëve ndër simptomat që paraqiten janë:

Lëkurë të thatë


Ulçera në gojë


Mishrat e gjakosur


Humbje e shtuar e flokëve


Dhimbje në kocka dhe kyçe